Video | S-a răsturnat cu mașina plină cu țigări de contrabandă

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Valea Vișeului au intervenit ieri în cadrul unei acțiuni pe linia combaterii contrabandei și au acordat primul ajutor unui maramureșean care s-a răsturnat cu mașina plină cu țigări, pe dealul Hera. Șoferul, care a fost transportat la spital şi a cărui stare de sănătate este bună, este cercetat pentru contrabandă. 

Politistii de frontieră au procedat la urmarirea unui  autoturism înmatriculat în România, cu privire la care se dețineau date ca transporta țigări de contrabandă. Pe DN 18, între localitățile Petrova și Rona de Sus, autoturismul în cauză a fost găsit răsturnat. Conducătorul auto, un maramureșean în vârstă de 36 de ani, se afla in maşina răsturnată iar în autoturism au fost descoperite 15 colete cu țigări. Deși șoferul a spus că nu are nevoie de îngrijiri medicale, polițiștii de frontieră au solicitat prezența unei ambulanțe la fața locului care l-a transportat la Spitalul Municipal Sighetu Marmației.

În urma inventarierii coletelor s-a constatat că acestea conțin 12.330 de pachete cu  țigări de proveniență duty-free în valoare de peste 143.000 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.