Video | S-a inaugurat noul sediu al Asociației Esperando

Vineri, 3 decembrie, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități, dar și pentru a marca cei 20 de ani de activitate, Asociația Esperando a inaugurat oficial noul sediu de pe strada Colonia Topitorilor, nr. 14

Este un loc dedicat recuperării, socializării și educației adaptate.

”Consider că parteneriatul dintre administrația publică si ONG-uri reprezintă cea mai bună soluție pentru rezolvarea problemelor persoanelor cu nevoi speciale. Astfel, putem veni în ajutorul lor prin construirea de centre integrate în care să beneficieze de cele mai bune condiții, de servicii de cea mai înaltă calitate acordate de specialiști dedicați și dornici de a obține rezultate bune cu fiecare persoană în parte, urmând modelul Centrelor de Recuperare ale Asociației Esperando” – a spus Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Începând cu anul 2022, Consiliul Județean Maramureș va demara un program prin care va construi, anual, câte două noi centre de recuperare medicală pentru persoanele cu nevoi speciale.

”Aceste centre vor fi puse la dispoziția ONG-urilor, care își vor putea desfășura aici activitatea, iar astfel vom delega serviciile de asistență socială, lucru pe care îl vom realiza în mod etapizat”, a precizat Ionel Bogdan.

Imagini de la inaugurare în materialul de mai jos.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.