Video | Rezultatele misiunilor jandarmilor maramureșeni  din acest sfârșit de săptămână

Jandarmii maramureșeni au fost la datorie și în acest sfârșit de săptămână pentru ca evenimentele care au avut loc în această perioadă pe raza județului nostru să se desfășoare în siguranță.

Aproape 300 de jandarmi maramureșeni au acționat atât independent cât și cooperare cu celelalte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, executând un număr de 50 de misiuni de asigurare a ordinii și liniștii publice la manifestările cultural-artistice și sportive programate în această perioadă. De asemenea, au fost executate peste 20 de misiuni de patrulare în zonele de competenţă, precum și 70 de misiuni de asigurare a pazei și protecției instituționale la un număr de 38 de obiective din județul Maramureș.

În zonele montane au fost prezenți aproximativ 30 de jandarmi montani din cadrul Posturilor Montane Șuior, Cavnic, Borșa, Valea Vaserului sau Țibleș care au asigurat misiunile de patrulare în zona stațiunilor turistice și pe traseele montane.

În cadrul misiunilor executate în această perioadă, au fost legitimate aproximativ 23 de persoane și s-au aplicat un număr de 10 sancțiuni, însumând aproape 1500 de lei. Majoritatea acestora au fost aplicate pentru fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, cerșetorie și adresarea de injurii sau expresii jignitoare.

Jandarmeria Maramureș mulțumește tuturor cetățenilor care au ales să participe responsabil la evenimentele publice din sfârșitul de săptămână care tocmai s-a încheiat, asigurându-i că suntem permanent alături de ei și îi încurajăm să ne solicite sprijinul ori de câte ori este nevoie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.