Video | Primul zbor Baia Mare – București operat de compania aeriană AirConnect de pe Aeroportul Internațional Maramureș

Compania aeriană AirConnect a avut luni, 27 martie, prima cursa Baia Mare – București, urmată de o conferință de presă la care au fost prezenți Ionel Bogdan, președinte Consiliul Județean Maramureș, Tudor Constantinescu, CEO Air Connect, Dorin Buda, director Aeroportul Internațional Maramureș, Ionuț Caraba, director dezvoltare Aeroportul Internațional Maramureș.

Acest nou zbor va fi operat cu o frecvență de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri. Avionul companiei Air Connect va ateriza din București, pe pista Aeroportului Internațional Maramureș, la ora 16:45, iar la ora 17:15 va decola înapoi spre capitala României.

Flota companiei românești AirConnect include avioanele ATR 72-600 ce au o cabină îmbunătățită pentru confort sporit al pasagerilor.
Introducerea de noi curse regulate pe Aeroportul Internațional Maramureș răspunde unei nevoi reale a cetățenilor și contribuie la dezvoltarea și dinamizarea economiei, a turismului și a serviciilor conexe.

Felicit conducerea Aeroportului Internațional Maramureș pentru eforturile susținute în vederea creșterii atractivității județului nostru în rândul operatorilor aerieni.
Mulțumesc reprezentanților AirConnect pentru încrederea investită în această colaborare și îi asigur de întregul meu sprijin și al Consiliului Județean Maramureș.
Așadar, așteptăm maramureșeni în număr cât mai mare să călătorească de pe Aeroportul Internațional Maramureș, pentru că doar astfel vom putea să păstrăm operarea curselor naționale și internaționale de pe aeroportul nostru.”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

Noi curse regulate pe Aeroportul Internațional Maramureș înseamnă condiții de călătorie mai bune pentru cetățeni, dezvoltarea turismului și dinamizarea economiei locale”, a declarat Călin Bota, deputat PNL Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.