VIDEO | Peste 300 de locuri de muncă la Bursa locurilor de muncă organizată de AJOFM Maramureș

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Maramureș vine în întâmpinarea agenților economici  din județ prin organizarea Bursei locurilor de muncă pe data de 15 iulie 2021 la sediul agenției.

Locurile de muncă oferite pentru șomeri vor fi peste 300 în domenii de activitate ca: fabricarea de mobilă (200 de locuri de muncă), comerț cu ridicata și cu amănuntul (20 de locuri de muncă), fabricarea altor echipamente electrice (50 de locuri de muncă), comerț cu amănuntul în magazine specializate (16 locuri de muncă), și metalurgia aluminiului (16 locuri de muncă).

”Noi am început procedurile de contactare ale șomerilor care se află în baza noastră de date din municipiul Baia Mare și localitățile limitrofe. Astfel șomerii care sunt indemnizați trebuie să le aștepte zilele următoare că vor fi înștiințați prin poștă despre acest eveniment și vor fi chemați la această bursă începând cu ora 9:00 la sediul AJOFM Maramureș, pe strada Hortensiei nr. 1A,” – a spus Ștefania Donca, purtător de cuvânt AJOFM Maramureș.

La Bursa locurilor de muncă sunt așteptați muncitori necalificați, absolvenți de studii liceale și profesionale, dar sunt oferte și pentru cei cu studii superioare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.