Video | O celebrare a tehnologiei, a inovației la ATP Group de Ziua Constructorului 2023

Zilele Constructorului 2023, a reunit eforturile celor 28 de ani de experiență și expertiză reunite sub egida ATP Group, a fost o celebrare a tehnologiei, a inovației.

ATP Group are o experiență și o expertiză de 28 de ani în domeniul auto și integrează mai multe linii de business: producția de autovehicule rutiere, dealership auto multibrand, utilaje și echipamente pentru construcții și producția de suprastructuri.

În cadrul evenimentului au fost organizate prezentări tehnice și demonstrative oferind participanților oportunitatea de a înțelege mai bine caracteristicile și performanțele brandurilor prezentate.

Au fost prezentate mașinile, camioanele și utilajele, autobuzul electric în trei dimensiuni, s-au prezentat echipamentele, s-a vizitat faimoasa linie de asamblare, unica de acest fel în țară.

Clienții ATP Trucks au avut și în acest an oportunitatea de a efectua tur ghidat în unitatea de producție camioane. De asemenea, pe toată durata evenimentului, echipele de consultanți specializați oferit consiliere tuturor clienților interesați. În a doua zi a evenimentului au fost organizate și activități sportive și activități dedicate copiilor.

Mircea Cirț, fondatorul ATP Group a vorbit despre trecutul și prezentul ATP Group și despre planurile de viitor, a dezvăluit că în 15 februarie 2024 se vor lansa produse noi.

Zilele Constructorului a fost și o bună oportunitate de networking pentru participanți, facilitând schimbul de idei și de experiență între profesioniștii din domeniul construcțiilor și transporturilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.