Video | Misiunile Jandarmeriei marcată de contextul pandemiei

Anul 2021 activitatea Inspectoratul de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș, a fost marcat în totalitate de contextul pandemiei. Jandarmeria acționează legat de contextul pandemic pe două mari paliere.

Eforturile instituției s-au concentrat pe două segmente, impunerea legii, respectarea de către cetățeni a regulilor restricțiilor impuse de pandemie pe de o parte și pe de altă parte asigurarea, garantarea siguranței cetățenilor la adunările publice. Activitățile de recrutare au fost foarte productive, cifrele au crescut de la an, la an.

”De la cetățeni ne-aș dori să aibă foarte multă încredere în instituțiile statului și să conștientizeze faptul că instituțiile statului îi reprezintă de fapt pe ei, chiar dacă nu pe toți în proporție de 100%, în proporție majoritară îi respectăm pe cetățeni în primul rând, pentru că facem parte din societate și noi ca oameni, în al doilea rând, regulile și legile sunt impuse pentru oameni, pentru protecția lor și pentru protecția celorlalți față de elementele care încearcă să devieze de la parcursul normal”, – a spus colonel Petru Marcel Ploieșteanu.

Cum s-a desfășurat activitatea Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Pintea Viteazul” Maramureș pe timpul pandemiei pe larg în materialul video de mai jos.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.