Video | Mesaje de final de an: Róbert Strebeli manager, Muzeul Județean de Artă – Centrul Artistic Baia Mare

”Dragi băimăreni și maramureșeni iubitori de artă și frumos!
Ne aflăm în preajma sărbătorilor de iarnă, când timpurile ne îndeamnă să așternem în tabloul vieții noastre o nouă pată de culoare.

Galbenul, simbol al curajului și a nobleței, al înțelepciunii și prosperității, dar mai ales luminii călăuzitoare spre idealuri mai frumoase, această culoare devine subiectul praznicului nașterii Domnului Isus Hristos, căci în atributul ei se regăsește lumina, fundament axiologic pentru toți creștinii din această lume îndemnându-ne pe fiecare dintre noi, să ne eliberăm de opacitatea materiei aurii și să ne ridicăm sufletul spre ale Dumnezeirii și spre lumină.

Această perioadă din an, este un bun prilej de a aduce mulțumiri tuturor colaboratorilor, Muzeului județean de Artă- Centrul Artistic Baia Mare, și mai ales tuturor vizitatorilor, care ne-au trecut pragul în această perioadă de maximă încercare pe care sperăm să o traversăm cu bine și cu multă sănătate.
Cu nădejdea unor vremuri mai bune și pline de optimism, vă doresc sărbători binecuvântate pentru mulți și fericiți ani!” – transmite Róbert Strebeli, manager la Muzeul Județean de Artă – Centrul Artistic baia Mare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.