Video | Ionel Bogdan: S-a asfaltat și o prelungire a DJ 187 în zona Luhei, un drum de piatră dificil

În 2020, DJ 187, care leagă Leordina de Poienile de Sub Munte, avea gradul de execuție a lucrărilor de 30%. Împreună cu echipa de la Consiliul Județean și cu antreprenorul s-a reușit rezolvarea tuturor problemelor apărute pe traseu.

”Au fost relocări de rețele de apă la Ruscova, am avut consolidări de versanți destul de importante și cu toate acestea s-a reușit să se termine în timp util”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean. Maramureșenii din aceste zone sunt foarte mulțumiți la cum au reușit lucrările la acest drum.

Anul trecut, în decembrie, Ionel Bogdan le-a promis celor din Poienile de Sub Munte, în special celor din zona Luhei de Jos și Luhei de Sus, că se va asfalta o prelungire a DJ 187 și se va aduce la standarde europene, adică încă 4 km de drum județean care a fost un drum de piatră foarte dificil și crea mari probleme pentru cei 1200 de locuitori din acea zonă.

Ionel Bogdan a făcut demersuri și pentru acest tronson și practic au fost în total aproape 24 km de drum care s-au reabilitat complet în acest an. ”Lucrările au decurs bine, este o lucrare foarte bună și sunt convins că pe toată perioada de garanție nu vom avea probleme cu acest drum în următorii 6 ani de zile”, a subliniat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.