VIDEO – Fetele de la CS Minaur, eliminate după primul meci din Cupa României

CSM Galaţi şi-a luat revanşa în Cupa României pentru înfrângerile suferite în Liga Florilor în faţa băimărencelor de la CS Minaur, după ce a câştigat cu 26-24 (13-12) în faza „şaisprezecimilor” din competiţie.

Prima repriză a fost echilibrată, niciuna dintre echipe nereuşind desprinderea pe tabela de marcaj la mai mult de două goluri. În minutul 45 jucătoarele de la CS Minaur au avantaj de 3 goluri, scor 17-20, şi un contraatac ratat. Din păcate, în ultimul sfert de oră oaspetele au evoluat foarte slab în atac şi au permis localnicelor să preia conducerea (21-20 în minutul 51).  Cea mai bună jucătoare de pe teren, Marija Shteriova, înscrie de două ori pentru egalitate la 21 şi 22, dar speranţele într-un rezultat favorabil s-au năruit în ultimele 3 minute.
CSM Galaţi înscrie prin Cătălina Cioaric, care transformă două aruncări de la 7 metri (24-22), în timp ce oaspetele ratează prin Lisewska (aruncare în bara transversală) şi Taivan. În ultimele 20 de secunde este descalificată (cartonaş roşu şi albastru) Daciana Balaban, Minaur obţine o aruncare de la 7 metri, dar Shteriova ratează şi rezultatul consemnat la finalul meciului este 24-22. Echipa antrenată de Costică Buceschi este eliminată după primul meci jucat în Cupa României, iar în următorul weekend nu are meci oficial (din cauza retragerii din campionat a echipei CSM Roman).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.