Video | Facultatea de Litere a Centrului Universitar Nord Baia a încheiat anul 2021 cu finalizarea multor investiții

Facultatea de Litere a Centrului Universitar Nord Baia Mare a continuat șirul de investiții, iar facultatea are dotări ultramoderne: sălile de curs sunt dotate cu câte două aparate de aer condiționat, cu tablă inteligentă, jaluzele electrice, videoproiectoare.
În a doua jumătate a anului s-a reușit dotarea tuturor cadrelor didactice cu laptopuri, cu căști, cu camere web, hard diskuri externe, astfel sunt pregătiți pentru viitor. Personalul a fost instruit în folosirea unor platforme electronice, ceea ce ușurează munca, cursurile sunt integral urcate pe platformă.

În ceea ce privește baza materială, în anul 2021 s-au demarat reparații majore la clădirea de pe strada Crișan, s-a început cu asfaltarea parcării și s-a renovat zidul dinspre teatru. Pe acel zid se va realiza o pictură, o frescă de mari dimensiuni.
S-au renovat două clădiri din curte, o sală de calculatoare cu dotări ultramoderne și o sală de laborator pentru studenții de la pictură.
S-au renovat băile din clădire și în acest an se va continua cu sălile de curs.

Cazarea studenților este în condiții ultramoderne, iar cantina a fost transformată în restaurant.

Facultatea s-a dotat cu o mică tipografie pentru multiplicarea cursurilor, a cărților.

Activitațile didactice s-au desfășurat în bune condiții, în prima parte a anului cursurile au fost în sistem online, iar din toamnă în sistem mixt.
”A fost un an bun în ciuda situațiilor cauzate de virus”, – spune dr. Ioan Mircea Fărcaș, decanul Facultății de Litere.
Mai multe detalii și despre oferta educațională urmăriți în materialul video de mai jos.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.