Video | Europarlamentarul USR-PLUS Dragoș Pîslaru a vizitat Pirita la Baia Mare

Europarlamentarul USR-PLUS Dragoș Pîslaru se află în vizită de lucru în Maramureș. A discutat cu echipa USR-PLUS din Maramureș despre cum ajută în mod concret politicile europene, finanțarea europeană băimărenii și pe cei din Maramureș.
”Politica europeană, nu mai este o politică externă, este o politică internă, rezultatele se văd la nivel local,”- a explicat Dragoș Pîslaru”, europarlamentar USR-PLUS. El, împreună cu echipa județeană a vizitat Pirita, să vadă cum trăiesc cei 130 de copii la marginea orașului, cu scopul de a construi un viitor pentru copiii din Maramureș.
Delegația USR-PLUS în parlamentul european este una din cele mai performante delegații naționale, sunt cotați cu cele mai mari influențe politice publice la nivel european.
Deputatul de Maramureș USR-PLUS Brian Cristian este foarte încântat, că se pot baza pe sprijinul lui Dragoș Pîslaru în comisiile de specialitate din Parlamentul României din care face parte, care este cea pentru tineret și sport. Săptămâna viitoare la comisie va veni Legea Tineretului, care comasează toată legislația legată de tinerii din România. Fiecare comunitate locală va trebui să aibă o legislație locală de tineret pe lângă strategia de tineret, a explicat Brian Cristian, deputat USR-PLUS.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.