VIDEO – Discuții pe tema proiectului ”Excelență în turism la Ocna Șugatag”

Primarul comunei Ocna Șugatag, Mihai Ivaszuk, a participat la București la o întâlnire-interviu cu reprezentanții echipei de evaluare a proiectului ETOS ”Excelență în turism la Ocna Șugatag”, în vederea analizării progresului, a rezultatelor intermediare dar și a impactului așteptat privind acest proiect.

Întâlnirea a avut loc la în prezența reprezentantului Lattanzio Group, Gloria Zagaglioni, și a reprezentanților echipei de implementare. Proiectul este listat pe site-ul de licitații publice SEAP, fiind interesate pana la aceasta data cinci firme din România. Se așteaptă finalizarea demersurilor și începerea lucrărilor de execuție.
Proiectul investițional vizează dezvoltarea infrastructurii suport pentru cresterea potențialului turistic al stațiunii Ocna Sugatag
Prin acest proiect se dorește amenajarea arhitecturală a Pieței 1 decembrie, pietonalizarea zonei, crearea de spații pentru agrement și relaxare, reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere de interes turistic, amenajarea de locuri de parcare în zona străzilor supuse modernizării și care permit astfel de lucrări precum și dezvoltarea și modernizarea sistemului de iluminat public pe toate străzile din perimetrul stațiunii și în zona spațiilor verzi și de agrement, dar și realizarea unor materiale și acțiuni de promovare în vederea creșterii vizibilității, notorietății și atractivității stațiunii balneoclimaterice.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.