Video | Deschiderea oficială a expoziției de larg consum ”Rivulus Dominarum 2022”

Ediția a XXVIII-a a ”Rivulus Dominarum” a fost deschis vineri, 23 septembrie la Sala Sporturilor ”Lascăr Pană” din municipiul Baia Mare.
Expoziția de bunuri de larg consum organizată de Camera de Comerț și Industrie Maramureș reunește zeci de expozanți din diferite domenii de activitate.

În cadrul ”Rivulus Dominarum” se desfășoară și Salonul ”Republica Moldova prezintă”, care reunește 25 de producători, proiect realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș.

Florin Tuș, președintele Camerei de Comerț și Industrie Maramureș i-a mulțumit expozanților, care după trei ani au găsit interes să se înscrie, să participe la eveniment, i-a mulțumit tuturor celor prezenți la deschidere, lui Doru Lazăr, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, Pap Zsolt, viceprimarul orașului Baia Mare, lui Ovidiu Silaghi, secretarul general al camerei de Comerț și Industrie a României, i-a mulțumit lui Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean, fără de care ediția a 2-a Salonului ”Republica Moldova prezintă” nu s-ar fi realizat, i-a mulțumit delegațiilor străine prezente din Szolnok, de la Békéscsaba, de la Miskolc, delegațiilor moldoveni din Târnava, Iași.

”Noi, cei din Republica Moldova am venit să prezentăm acele produse fabricate așa așa ca să scoatem în evidență calitatea și competivitatea produselor fabricate la noi în țară”, a spus Mihai Bîlea, vicepreședintele Camerei de Comerț din Republica Moldova.
Ovidiu Silaghi, secretarul general al Camerei de comerț și Industrie a României a transmis cifre îmbucurătoare pentru mediul de afaceri maramureșean și a înmânat insigna Camerei de Comerț, președintelui decan de vârstă, Sziráki András, președintele camerei de Comerț a județului Jász-Nagykun- Szolnok, care a împlinit frumoasa vârstă de 90 de ani, născut în același an cu regretatul Gheorghe Marcaș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.