Video | Contrabandă cu împușcături și o mașină răsturnată

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au confiscat, în 9 noiembrie, aproximativ 16.000 de pachete cu ţigări, în valoare de 188.000 lei, provenite din contrabandă.

Polițiștii de frontieră din cadrul SPF Brodina au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea la control a unui autoturism de teren care se deplasa dinspre graniță. Șoferul nu a oprit, a efectuat o manevră bruscă de întoarcere, în urma căreia mașina s-a răsturnat într-un pârâu. Șoferul a ieșit din mașină și a fugit spre o pădure din apropiere. Polițiștii de frontieră l-au somat să se oprească, însă acesta n-a făcut-o, astfel încât au fost trase cinci focuri de avertisment. Zadarnic, fiindcă bărbatul a dispărut în pădure.

Polițiștii de frontieră au rămas cu captura de 13.490 de pachete cu țigări de proveniență duty-free, în valoare de 158.000 de lei.

Și polițiștii de frontieră din cadrul SPF Sighetu Marmației au descoperit, abandonate, pe malul râului Tisa, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control la frontiera de stat, trei coleteconținând 2.500 de pachete cu țigări de proveniență duty-free. În continuare se fac cercetări.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.