Video | Concursul ”Știu și aplic” este o continuare a școlii spre viața reală

Joi, 14 aprilie a avut loc concursul județean ”Știu și aplic” la care au fost prezenți 31 de elevi de la Colegiul tehnologic Transilvania, Colegiul Tehnic Anghel Saligny, Colegiul tehnic Nenițescu, Liceul din Borșa, Liceul Tehnologic Marmația și Liceul Grigore Moisil. concursul a fost organizat de către ITM Maramureș în colaborare cu ISJ Maramureș și Colegiul Tehnic Transilvania.

Elevii, prin aceste concursuri vor știi să se protejeze la viitorul lor loc de muncă și să aplice măsurile impuse de legislația de securitatea și sănătatea în muncă.

Aceste întâlniri dintre adolescenți, liceeni, sunt experiențe de învățare din care ei deprind competențe, informații. Sunt elemente prin care învață a ceea ce înseamnă viața reală, este o întâlnire, o continuare a școlii spre viața reală,” – a declarat Ramona Buhai, inspector școlar pentru activități extrașcolare, ISJ Maramureș.

Este benefic organizarea acestui tip de concurs, deoarece le permite elevilor identificarea aptitudinilor creative și de interes pentru domeniul de studiu,” – a spus Victor Todoruț, directorul Colegiului Tehnic Transilvania Baia Mare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.