VIDEO: Concert caritabil Trei Parale

În 14 martie, ora 19:00, la Teatrul Municipal Baia Mare, asociația Prietenii Spitalului Dr. Constantin Opriș, organizează a XI-a ediție a concertului ”Ajută pentru a fi ajutat”. Invitațiile de participare la acest concert le puteți achiziționa de la sediul asociației din Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” și de la partenerii evenimentului Il Padrino (str. Școlii), The Oak (Centrul Vechi) și la Teatrul Municipal.

Acest concert celebrează încheierea unei campanii de strângere de fonduri, atingerea obiectivului din 2023 și startul unei noi campanii, care se va desfășura pe parcursul anului 2024.

Obiectivul din 2023, dotarea cu aparatură a Secției de Ortopedie -Traumatologie, a fost atins, reușindu-se achiziționarea a patru aparate.

Anul acesta asociația Prietenii Spitalului își propune achiziționarea pentru Laboratorul de Endoscopie Digestivă Diagnostică și Terapeutică a unui electrocauter cu plasmă argon.

Invitații din acest an, la concertul caritabil, sunt grupul TREI PARALE, grup cu care celebra casa de discuri românească Electrecord a consemnat reîntoarcerea pe piața muzicală, respectiv cu albumul „ROMÂNIA. 100 minute”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.