Video | Centrul Oftalmologic Vitreum din Baia Mare

Centrul oftalmologic Vitreum din Baia Mare ofera servicii medicale oftalmologice de cel mai înalt nivel, atât din punct de vedere al profesionalismului în efectuarea actului medical, cât și din punct de vedere al tehnologiei de ultimă generație de care clinica beneficiază.

Datorită dotării clinicii Vitreum cu tehnologie de ultimă generație, completă și complexă și a personalului specializat, putem acoperi o gamă vastă a patologiei oculare: de la consultatii oftalmologice si simple afectiuni oculare pana la interventii chirurgicale complexe precum chirurgia retinei, chirurgia cataractei, chirurgie refractiva, tratamente laser pentru diabet si altele.

Clinica oftalmologica Vitreum din Baia Mare pune la dispoziţie si o gamă largă de produse optice : rame, lentile aeriene şi accesorii pentru ochelari, ochelari de soare cu design modern, lentile de contact şi soluții pentru întreţinerea acestora. Clinica din Baia Mare este situată pe Strada Progresului, nr. 56. Mai multe informații la nr. de tel 0740 231 559.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.