Video | Centrul Militar Județean a început înscrierea pentru soldați gradați. De săptămâna viitoare încep înscrierile pentru rezerviști voluntari

Biroul de informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Maramureș a început înscrierea categoriei de personal soldați gradați profesioniști, iar din 16 mai va începe și înscrierea pentru categoria de rezerviști voluntari.

Pentru anul acesta pentru soldați gradați profesioniști sunt 1049 de locuri la nivel național, în raza județului 34 de locuri.
La categoria rezerviști voluntari sunt un număr de 871 de locuri, din care pentru județul Maramureș 20 de locuri.

Vârsta maximă pentru soldați gradați profesioniști este 45 de ani, iar pentru rezerviști voluntari 50 și 55 pentru cadrele militare.

Etapele pe care trebuie să le parcurgă un candidat sunt: recrutare, selecție, vizita medicală și repartizarea. Termenul limită de înscriere este 10 iunie pentru rezerviști voluntari și 17 iunie pentru soldați gradați.

Mai multe informații puteți găsi la sediul Centrului Militar județean Maramureș, pe strada Turnului nr. 1, la telefon 0262-2111361, sau pe pagina de socializare.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.