Video | Alege Facultatea de Litere!

Centrul Universitar Nord din Baia Mare al Universității Tehnice din Cluj-Napoca (UTCN) cu 60 de ani de tradiție academică asigură un învățământ superior de înaltă calitate.
Facultatea de litere cu profesori de elită oferă 12 specializări la nivel de licență, 9 specializări la nivel de masterat și are o școală doctorală.
În cadrul Facultății de Litere, candidații au la dispoziție domenii de studiu gen: Arte Vizuale, Asistență Socială, Studii Cultural, Științe ale Comunicării, Științe ale Educației etc. Pentru anul universitar 2021-2022 la nivel de licență sunt propuse: 181 de locuri la buget, 300 de locuri la taxă și 3 locuri pentru românii de pretutindeni cu bursă. Admiterea candidaților se face în urma unui concurs de dosare. Înscrierile au loc până în 18 iulie
Înscrierile sunt deschise până în 18 iulie, ora 23. Taxa de admitere este de 200 de lei. Sunt scutiți de la taxa de înscriere (50 lei) candidații orfani de un părinte (dacă încarcă în platforma de înscriere online certificatul de deces).
Înscrierea se face exclusiv online, accesând platforma admiterii (admitereonline.utcluj.ro).
Urmărește filmul de prezentare! Merită să vii la Facultatea de Litere!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.