Video | Air Connect lansează ruta Baia Mare – București din 27 martie

Aeroportul Internațional Maramureș și compania aeriană Air Connect, cu sprijinul Consiliului Județean Maramureș, au organizat în 13 martie un eveniment de prezentare a noilor zboruri directe de la Baia Mare spre București începând din 27 martie.

”Un partener care oferă opțiuni de călătorie extinse pasagerilor care își doresc să ajungă în timp cât mai scurt și în siguranță la destinație. Prezența unei noi companii pe piața aeronautică va duce cu siguranță la un raport corect calitate-preț, pasagerii având oportunitatea să opteze pentru operatorul dorit”, a declarat Radu Trufan, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș.

Air Connect va opera zboruri regulate între Baia Mare și București din 27 martie, oferind 2 frecvențe săptămânale, în zilele de luni și vineri. Sunt disponibile 8 432 locuri pe perioada orarului de vară (27 martie – 28 octombrie 2023). Biletele de avion pot fi deja achiziționate de pe website-ul companiei, www.air-connect.com, din aplicația disponibilă în Apple Store si Google Play Store, ori prin intermediul agențiilor de turism, la tarife începând de la 185,92 RON (tarif pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate).

În timpul evenimentului au avut loc discuții cu mediul de afaceri și agențiile de turism din județ și au atins subiecte legate de ofertele de colaborare, dar și despre dezvoltarea conexiunii pe viitor și despre nevoile specifice ale regiunii.

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.