Video | Acord de parteneriat între Consiliul Județean Maramureș și comuna Mireșu Mare

S-a semnat un acord de parteneriat între Consiliul Județean Maramureș și Primăria Mireșu Mare, în vederea realizării studiului de fezabilitate pentru implementarea unui centru de legume-fructe, un proiect foarte important pentru producătorii din județul Maramureș, care vor avea posibilitatea de a-și depozita legumele și fructele, facilitând prelungirea vieții produselor lor și evitarea perisabilității acestora. Totodată, acest proiect vine și în sprijinul consumatorilor, care vor avea acces la produse naturale de calitate superioară, păstrate în condiții care respectă atât normele de sănătate și securitate alimentară, cât și cele de protecție a mediului înconjurător.

Costul estimat pentru realizarea studiului de fezabilitate este de 150.000 de lei, iar finanțarea va fi asigurată în comun de către Consiliul Județean Maramureș, în procent de 70%, și Primăria Mireșu Mare, 30%.

Va fi o hală de depozitare cu frig, fără precedent în județ. Mai multe amănunte în interviul de mai jos, cu primarul comunei Mireșu Mare, Ioan Mătieș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.