Victor Ponta: "Boc minte despre fondurile europene. Nu in acest mod putem face un dialog cu Puterea"

Victor Ponta: "Boc minte despre fondurile europene. Nu in acest mod putem face un dialog cu Puterea"

Victor Ponta declară că Uniunea Social Liberală nu a pus niciodată în discuţie situaţia fondurilor europene, la Parlamentul European.

"Niciodata USL nu a ridicat problema fondurilor europene. Domnul Boc este iresponsabil vorbind despre asa ceva, pentru ca USL a ridicat problema lipsei de democratie in Romania si nu s-a vorbit niciodata despre fondurile europene. De altfel, ar fi fost imposibil acest lucru, pentru ca Parlamentul European nu are nici o atributie in acest sens.", declară social-democratul într-un comunicat de presă.
"Constat ca, in fata protestelor oamenilor, fara sa aiba o solutie, fara sa incerce un dialog real cu oamenii, reprezentantii PDL se intorc la ce stiu ei cel mai bine – mint, dezinformeaza, manipuleaza. USL a vorbit si va continua sa vorbeasca la Bruxelles despre modul in care legile importante au fost adoptate prin 14 angajari a raspunderii. Remarc insa ca nu putem dialoga in acest fel, pentru ca este clara lipsa de buna-credinta din partea reprezentantilor actualului Guvern.", mai declară Ponta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.