VIDEO  | VICEPRIMARUL DANIELA ONIȚA IVAȘCU:” Se acordă o atenție sporită acțiunilor de salubrizare din Sighetu Marmației”

După mai multe luni în care primarul municipiului Sighetu Marmației nu i-a dat atribuții viceprimarului, din 7 iunie edilul local a decis să îi dea în subordine serviciul de salubrizare. Viceprimarul Daniela Onița Ivașcu anunță că va acorda o atenție deosebită modului în care se face curățenie în oraș.

Viceprimarul sighetean a precizat că a purtat discuții cu reprezentanții firmei de salubrizare pentru a stabili modul în care se va acționa pe străzile din oraș în perioada următoare.

”Conform principiului ”mai bine mai târziu decât niciodată”, întradevăr în 7 iunie mi-au fost delegate atribuții privind serviciul de salubrizare și ofițer de stare civilă. Ca atare la momentul comunicării acestor dispoziții mi-am îndreptat atenția către societatea Herodot. Am avut o discuție cu reprezentanții societății, am stabilit împreună principalele linii pe care vom acționa în ceea ce privește salubrizarea orașului, curățenia și tot ceea ce înseamnă gestionarea curățeniei pe străzile principale, alei, parcuri dar și zonele periferice ale orașului”, a declarat Daniela Onița Ivașcu, viceprimarul municipiului Sighetu Marmației.

Daniela Onița Ivașcu a mai spus că va face și verificări în teren pentru a vedea dacă se respectă graficele stabilite pentru curățenie și dacă acțiunile de salubrizare sunt de calitate.

”Principala mea orientare și pretenție va fi ca municipiul Sighetu Marmației să fie un oraș curat de aceea într-o strânsă colaborare cu reprezentanții  Herodot, sigur printr-o comisie pe care o vom gândi și care va recepționa curățenia și modul în care este păstrată aceasta în Sighet, vreau să demonstrăm că și Sighetul poate să fie un oraș curat. Să știți că pentru mine nu va fi un efort să îi verific prin sondaj, să văd dacă conform graficului pe care noi îl avem aceștia își fac întradevăr datoria față de sigheteni și serviciul de salubrizare să fie de înaltă calitate în municipiul Sighetu Marmației”, a adăugat viceprimarul municipiului Sighetu Marmației.

Săptămâna trecută angajații firmei de salubrizare au curățat parcurile din zona centrală a orașului dar și Aleea Pietonală unde a fost făcută o curățenie mai amănunțită, fiind curățate rigolele, au fost plantate flori, iar pavajul a fost spălat cu detergent. De asemenea a fost reabilitată și curățată fântâna arteziană de pe Aleea Pietonală pentru a putea fi pusă din nou în funcțiune.

sursa foto: facebook Daniela Onița Ivașcu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.