Vești bune: Primul maramureșean infectat cu COVID-19 s-a vindecat

În aceste zile, în care primim doar vești alarmante privind răspândirea coronavirusului, iată că avem parte și de vești bune. Din fericire, sunt și pacienți care se vindecă, grație eforturilor depuse de medici. Este și cazul primului maramureșean infectat, un bărbat din Baia Mare care a fost tratat cu succes la Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca.

Vestea a fost dată de parlamentarul clujean Emanuel Ungureanu.

”Sunt foarte mulți pacienți infectați de coronavirus care SE VINDECĂ!

Conform ultimelor informații pe care le am 2(doi) pacienți infectați cu Covidv 19 au fost externați de la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj, COMPLET VINDECAȚI!

Este vorba despre pacientul 2 și 15 infectați cu Covid 19, o femeie de 71 de ani din Mureș și un bărbat de 45 de ani din Maramureș.

Rog Prefectura județului Cluj și DSP Cluj, să anunțe CONSTANT și URGENT veștile bune cu pacienții vindecați de Covid 19 în Cluj-Napoca!

Ne izolăm, dar dacă ne infectăm, luptăm cu Covid 19 alături de infirmierele, asistentele, medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj unde avem un personal medical de elită în care avem încredere!, scrie prlamentarul pa pagina sa de facebook.

In prezent, in judetul Maramures sunt 1732 persoane izolate la domiciliu, statististca ce include membri familiei. In carantina sunt 321 de persoane care au venit in tara din Italia, din zona rosie, iar conform procedurilor au intrat in carantina institutionalizata.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.