Veste tristă pentru iubitorii festivalului Peninsula

Un incendiu puternic a avut loc, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la Complexul de Sport şi Agrement Weekend, întreaga clădire a unui restaurant şi terasa fiind distruse.

„Intervenţia a fost una dificilă: incendiul cuprinsese întreaga clădire, cu o suprafaţă de 200 mp, împreună cu terasa, construită din lemn, iar alimentarea cu gaz nu a putut fi oprită, acesta alimentând incendiul şi îngreunând operaţiunile de localizare şi stingere. Exista totodată pericolul unei explozii”, spun reprezentanţii Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mureş.

Flăcările au izbucnit la un restaurant situat în zona centrală a compexului, iar riscul era să se propage la terasele aflate în jur, conform MEDIAFAX. După cinci ore de la intervenţie, pompierii au reuşit să stingă focul.

 

 

Nu s-au înregistrat victime, iar flăcările au fost stinse înainte de a se extinde la celelalte clădiri din zonă. Complexul Weekend este cunoscut ca fiind una cele mai căutate zone de agrement din Transilvania, cu zeci de mii de oameni în sezonul de vară.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.