VECHEA DILEMĂ : Întrebarea "cine a fost primul, oul sau găina?" și gulașul – inspirații ale chefilor la Bocuse d’Or

VECHEA DILEMĂ : Întrebarea "cine a fost primul, oul sau găina?" și gulașul – inspirații ale chefilor la Bocuse d’Or

Cea de a doua și ultima zi a prestigiosului concurs Bocuse d’Or a însemnat o explozie de fantezie pentru juriul ce va alege, miercuri, câștigătorii: echipa Germaniei s-a inspirat pentru platoul din carne de pasăre de întrebarea "cine a fost primul – oul sau găina?", echipa Ungariei a adus gulașul în cea mai fină dintre competițiile gastronomice, iar experții japonezi au reinterpretat, la prezentarea pentru juriu, arta origami.
Țările care au intrat miercuri în concurs sunt Germania, Finlanda, Malaezia, Norvegia, Canada, Japonia, Danemarca, Suedia, Singapore, Ungaria, Olanda și Coreea de Sud.
Miercuri seara va avea loc ceremonia de premiere, în cadrul căreia vor fi anunțați câștigătorii de anul acesta ai Bocuse d’Or.
Bocuse d’Or a însemnat, pentru concurenți, 5 ore și 35 de minute în care au gătit un preparat din carne de bibilică și un preparat dintr-o specie de păstrăv. Faptul că, potrivit regulamentului, pentru preparatul din carne de pasăre, echipele au fost notate în funcție de maniera în care au adus arta culinară locală în atenția juriului a însemnat o "defilare" de creații care au fost aplaudate de susținătorii concurenților.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.