Vasile Țiplea, primarul orașului Dragomirești, susține principiile social-democrate și votează PSD în 26 mai!

Încă un primar al județului Maramureș și-a anunțat susținerea pentru lista PSD la alegerile europarlamentare. Este vorba despre Vasile Țiplea, primarului orașului Dragomirești, care a arătat că are de multă vreme o afinitate pentru programul de guvernare al PSD și apreciază măsurile bune care au fost implementate în ultimii ani.

Edilul din Dragomirești a subliniat faptul că, și din acest motiv, alături de locuitorii din Dragomirești va susține lista PSD la alegerile europarlamentare. Implicit și-a arătat susținerea pentru singurul candidat din județ cu șanse reale de a ajunge în Parlamentul European, Crina Chilat, care îi va reprezenta cu cinste pe maramureșenii care îi vor acorda duminică, votul. În sediul PSD Maramureș din municipiul Baia Mare, primarul Vasile Țiplea a fost întâmpinat de șeful administrației județene, Gabriel Zetea, alături de care s-au aflat senatorul PSD, Liviu Marian Pop și deputatul social-democrat, Călin Matei.
”Îi mulțumesc din suflet primarului Vasile Țiplea pentru că a ales să se alăture echipei social-democrate, reprezentanților PSD Maramureș. Este extrem de important pentru noi ca primarii județului Maramureș, cei mai gospodari oameni din fiecare comunitate să fie aproape de doctrina social-democrată, de proiectele pe care Partidul Social-Democrat le propune maramureșenilor. Am propus în 2016 proiecte ambițioase maramureșenilor și doar împreună putem să le realizăm. Oamenii ambițioși din județul Maramureș trebuie să muncească împreună și să lupte serios pentru fiecare comunitate locală. Îl felicit pe primarul Vasile Țiplea pentru alegerea făcută și sper ca duminică, 26 mai 2019, să câștigăm împreună”, a declarat președintele PSD Maramureș și vicepreședinte PSD al Regiunii de Nord-Vest, Gabriel Zetea.


Primarul Vasile Țiplea s-a arătat onorat de invitația făcută și de faptul că vine într-un partid de oameni tineri și profesioniști. ”Garanția că PSD Maramureș este un partid de oameni tineri este oferită tocmai prin faptul că liderul social- democraților maramureșeni este un om tânăr, care în prezent conduce cel mai important partid din Maramureș dar deține și o funcție extrem de importantă la nivel central, aceea de vicepreședinte PSD al Regiunii de Nord-Vest. Eu am aderat încă de la început la principiile social-democrate și am apreciat toată măsurile bune implementate de guvernarea PSD, iar orașul Dragomirești a simțit ajutorul pe care Guvernul României l-a acordat în tot acest timp. Totodată, nu pot să nu amintesc și ajutorul primit de la Consiliul Județean Maramureș în demararea unor programe extrem de importante pentru comunitatea noastră. Școala, grădinița, apă – canal, casa de cultură sunt proiecte care ar fi reprezentat un simplu vis pentru comunitatea din Dragomirești fără sprijinul Partidului Social Democrat. Din toate aceste motive, atât eu, cât și locuitorii din Dragomirești vom vota duminică, 26 mai, lista propusă de PSD la alegerile europarlamentare!”, a conchis Vasile Țiplea, primarul orașului Dragomirești.

Biroul de presă al PSD Maramureș

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.