Va ploua astăzi în județul Maramureș

Vremea a fost inchisa si apropiata de normalul termic al perioadei. Local a plouat slab, iar in zona monta inalta, trecator, a nins slab. Cantitatea maxima de precipitatii a fost de 2.1 l/mp la Vf Iezer.
Vantul a suflat in general slab cu intensificari in zona montana inalta (65 km/h la Vf Iezer). Temperatura maxima a fost cuprinsa intre 3 grade la Targu. Lapus si 5 grade la Baia Mare. La munte s-a semnalat ceata. Stratul de zapada masura 4 cm la Vf Iezer. Pe sectoarele de drumuri nationale carosabilul este partial umed pe DN 1C, respectiv E58 si umed pe celelalte sectoare de drum national. Cerul este acoperit, iar vizibilitatea in trafic este buna. Temperaturi pozitive.

Angajatii sectiei de drumuri nationale au actionat cu cinci utilaje si au imprastiat preventiv noua tone de material antiderapant pe Dealul Stefanitei, Pasul Prislop, si Dealul Pietris. Valori ale temperaturii aerului la aceasta ora: 2 grade Targu Lapus si Borsa, 3 grade la Ocna Sugatag, Petrova, Sighetu Marmatiei si Viseu de Sus.

Vremea va fi inchisa si astazi. Pe arii extinse va ploua. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab la moderat, cu unele intensificari indeosebi in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 7 grade, iar cele minime intre 1 si 4 grade.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.