Utilaj furat

Utilaj furat
Un utilaj furat din strainanate au descoperit poliţiştii de frontieră maramureşeni la sediul unei firme din judeţul Argeş. Patronul acesteia le-a declarat oamenilor legii că a achiziţionat vehiculul de la un sătmărean şi că nu ştia că ar fi fost furat. Utilajul, în valoare de 45.000 euro, a fost indisponibilizat.  
În bază unor date şi informaţii deţinute la nivelul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de frontieră Maramureş, a fost organizată, sub coordonarea procurorului DIICOT- Structură Centrală, o acţiune în vederea descoperirii unor utilaje suspecte a fi furate din străinătate. Ieri, 6 aprilie, poliţiştii de frontieră au identificat la sediul unei firme din judeţul Argeş, un utilaj suspect a fi furat. Administratorul firmei a declarat că a cumpărat utilajul din judeţul Satu Mare, de la un bărbat, şi că nu ştia că acesta este suspect a fi furat. Deoarece existau suspiciuni cu privire la seria de saşiu, plăcută pe care era aplicată această a fost dezlipita, iar sub ea se află pansonata o altă serie. În cauza s-a întocmit dosar penal în vânzătorul utilajului este cercetat sub aspectul săvârşirii infractiuniilor de fals material în înscrisuri oficiale, complicitate la furt şi înşelăciune.  
Cercetările sunt continuate de către procurorul DIICOT-Structură Centrală şi lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Maramureş, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.  

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.