VIDEO | Ușoară scădere a numărului de cazuri noi de coronavirus

S-a înregistrat o ușoară scădere a numărului de cazuri noi de coronavirus. În ultimele 24 de ore au fost confirmate 1.014 cazuri noi de COVID-19 din 21.289 de teste efectuate. 17 dintre acestea sunt înregistrate în județul Maramureș.

Alte 45 de decese au fost raportate de autorități din cauza infecțiilor cu coronvirus. De asemenea, 479 de pacienți sunt internați la Terapie Intensivă.

Potrivit Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Maramureș sunt 824 persoane confirmate, 381 persoane internate și aflate sub tratament medical, 29 persoane confirmate pozitiv și izolate la domiciliu sau în locația declarată, 365 persoane vindecate și externate, 49 persoane decedate. Sunt în carantină la domiciliu sau în locația declarată 617 persoane. Menționăm că toate aceste date sunt în dinamică. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș solicită cetățenilor să respecte normele stabilite de autorități în perioada stării de alertă, să păstreze distanța fizică de protecție sanitară, măsurile de igienă și de conduită sanitară stabilite de către specialiști.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.