Urmărire și împușcături la graniță

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit în două autoturisme oprite în trafic, dar și la ″frontiera verde″ 24.450 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană. Într-un caz s-au tras și focuri de avertisment.

  • Astfel, ieri, s-au găsitîntr-un autoturism marca Porsche Cayenne, oprit pentru control în Păulești, județul Satu Mare, și condus de un bărbat de 36 de ani, şase saci de rafie cu 5.000 de pachete de țigări de contrabandă. Țigările au fost confiscate și mașina, în valoare de 141.000 de lei, indisponibilizată.
  • Tot ieri un echipaj al poliţiei de  frontieră de la Sectorul PF Sighetu Marmației a oprit pentru control în Crăciunești un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, care era însoțit de un tânăr de 22 de ani, ambii din Maramureș. În portbagajul mașinii s-au găsit 500 de pachete de țigări ucrainene.
  • Și polițiștii de frontieră din cadrul SPF Brodina au declanșat, ieri, o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană. Un echipaj al poliției de frontieră a identificat pe raza localității Straja, jud. Suceava, un autoturismdespre care existau suspiciuni că transportă țigări de proveniență ucraineană. Imediat, polițiștii de frontieră au procedat la oprirea acestuia, însă conducătorul auto a ignorat semnalele și a continuat deplasarea în mare viteză, fapt pentru care s-au tras mai multe focuri de avertisment. Deoarece nici de această dată, șoferul nu a oprit, poliţiştii de frontieră au urmărit mașina, iar la scurt timp aceasta a fost găsită abandonată cu tot cu niște colete în care erau 18.950 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană. În continuare se fac cercetări.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.