Unul prins băut la volan, iar altul fără permis

Polițiștii rutieri cercetează încă două persoane care au pus în pericol siguranţa participanţilor la trafic. Acestea au fost prinse în 12 februarie, în cadrul unor controale efectuate pentru creşterea gradului de siguranţă pe drumurile din judeţ.

Un tânăr de 28 de ani, din Baia Mare, care avea permisul anulat din anul 2017, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism la intersecţia bulevardului Bucureşti cu strada Europa din municipiu.

Un alt tânăr, de 27 de ani, domiciliat în Şurdeşti, care conducea un autoturism, a fost oprit pentru verificări de poliţiştii din Baia Sprie. În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o alcoolemie de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, verificările poliţiştilor au relevat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta a fost condus la Centrul de Permanenţă Baia Sprie, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele celor doi tineri au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să fie dispuse măsuri legale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.