VIDEO | Unul era beat la volan, altul conducea fără să aibă permis o mașină cu plăcuțe false

Doi bărbați sunt cercetați de poliţişti pentru infracțiuni rutiere. Unul a fost prins conducând sub influența alcoolului, iar celălalt avea permisul suspendat și era la volanul unei mașini cu plăcuțe de înmatriculare false.

În noapea de marți spre miercuri, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei  au observat un autoturism care a virat brusc la dreapta, pe strada Popa Lupu din municipiu. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, până în Cartierul Tudor Vladimirescu, înainte de intersecția cu strada George Cosbuc. La volan era un tânăr de 24 de ani din municipiu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

La rândul lor, marți seară, poliţiştii Secţiei 4 Leordina care efectuau serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier în Ruscova, au oprit pentru verificări un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani din Bistriţa şi au constatat că plăcuţele de înmatriculare aplicate pe autoturismul condus erau false, iar șoferul  are permisul de conducere suspendat. Poliţiştii au testat bărbatul cu aparatul etilotest, iar acesta a indicat valoarea 0. În ambele cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările urmând a dispune măsuri legale.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.