Unul a dat cu mașina-n gard, altul avea permis fals

Polițiștii Serviciului Rutier Maramureș au oprit în 10 septembrie pe  DN 18 în localitatea Vișeu de Sus un autoturism la volanul căruia a fost identificat un tânăr de 21 de ani din Petrova.

Acestea le-a prezentat polițiștilor documentele solicitate pentru control. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că permisul de conducere internaţional prezentat de tânăr prezintă suspiciuni de contrafacere, tânărul nefiind posesor de permis pentru nicio categorie de vehicul. În continuare, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

În aceeași seară poliţiştii Postului de Poliție Recea au fost sesizaţi că un autoturism a acroşat gardul unui imobil de pe strada Eroilor, conducătorul auto fiind posibil sub influenţa băuturilor alcoolice.

La faţa locului, poliţiştii au identificat autoturismul în cauză şi în apropierea acestuia un bărbat de 35 de ani din Baia Mare. În urma solicitării de a fi testat cu aparatul etilotest, bărbatul a refuzat acest lucru. Poliţiştii l-au condus şi la spital în vederea prelevării de mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei, dar bărbatul a refuzat din nou. În continuare, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.