Unii au urcat la volan fără să aibă permis, iar alții după ce au tras la măsea

Mai mulți maramureșeni au fost depistați de poliţişti în weekend conducând fără permis sau sub influența alcoolului. Unul dintre ei a și făcut accident, intrând cu mașin a în gardul unei biserici.

Pe DJ 108A, în Fărcașa, a fost oprit pentru control un bărbat de 49 de ani din judeţul Sălaj, care conducea o autoutilitară înmatriculată în Belgia. În urma verificărilor s-a constatat că autovehiculul figurează radiat din circulaţie din 2018. Șoferul e cercetat acum pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

La intersecția DJ 182B cu DC 63 Iadăra, poliţiştii din Mireşu Mare au depistat un bărbat de 38 de ani din comună care conducea un autoturism aflându-se sub influenţa alcoolului. La testarea cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care bărbatul a fost condus la Spitalul Judeţean în vederea recoltării probelor biologice. A refuzat însă prelevarea şi efectuarea examenului clinic medical. Totodată, verificările făcute de poliţişti au relevant şi că bărbatul nu are permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Şi în Baia Mare patrula de siguranţă publică a identificat, pe strada Cuza Vodă, un bărbat care conducea fără să aibă permis. Tot la Baia Mare şi tot fără permis de conducere, un bărbat de 36 de ani a intrat cu mașina în gardul unei biserici, după ce a pierdut controlul volanului în sensul giratoriu de la intersecţia străzilor Grănicerilor și Mihai Eminescu. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

Pe DJ 186, îni Săcel, un conducător auto oprit de poliţişti pentru control emana halenă alcoolică. Rezultatul testării a confirmat suspiciunile poliţiştilor şi a relevat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul de 27 de ani din localitate a fost condus la Centrul de Permanenţă Dragomireşti unde i s-au recoltat două probe biologice în vederea determinării alcoolemiei.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.