Ultima oră: Un tânar asistat social de 17 ani din Sighetu Marmatiei s-a sinucis

Un tânăr de 17 ani din Sighetu Marmatiei a decedat azi pe strada Independenței din oras.

Din primele informatii acesta s-a aruncat de pe un imobil cu 10 etaje. Cadavrul a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei. Politiștii efectuazea cercetari ptentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care a survenit decesul.

Adrian Mândru, purtătorul de cuvânt al DGASPC Maramureș, a confirmat că tânărul era beneficiar al sistemulului de protecție fiind repartizat la CTF Eminescu și ar fi împlinit anul acesta 18 ani.

Blocul turn din Sighetu Marmației, de pe care s-a aruncat tânărul este cunoscut în municipiu ca „blocul sinucigașilor”. Locatarii declară că au încercat de mai multe ori să împiedice accesul în scară a persoanelor străine, cât și accesul pe acoperiș însă nu au reușit în proporție de 100%. Nici casa liftului din respectivul bloc nu este protejată suficient pentru a nu fi folosită ca loc de sinucidere.

Actualizare: Conform primelor date oferite de organele de anchetă tânărul era din Casa de tip familial Mihai Eminescu din Sighet aparțind de DJASPC Maramureș și al cărui responsabil este directorul Florin Puț.

“Un tânăr în vârstă de 17 ani din Sighetu Marmației a decedat astăzi pe strada Independenței din oraș. Din primele informații, el s-a aruncat de pe un imobil cu zece etaje. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor în care a survenit decesul”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.