VIDEO | Un tâlhar de 17 ani a fost reținut

Un tânăr de 17 ani din Coltău a fost identificat de poliţiştii din Şomcuta Mare şi este cercetat pentru tâlhărie calificată şi distrugere. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Tâlhăria s-a petrecut marți, în Arieşu de Pădure. Deplasaţi la faţa locului în urma unui apel prin 112, poliţiştii au demarat activităţile specifice de investigare. Primele cercetări au relevat că victima, o femeie de 66 de ani, în timp ce dormea în casa ei, a fost trezită de zgomote puternice la uşa de acces, care era închisă şi asigurată. Tânărul a reușit să spargă ușa și i-a cerut femeii mâncare şi bani. Panicată, aceasta a vrut să apeleze poliţia, însă intrusul i-a furat prin violenţă telefonul mobil şi a fugit.

În ciuda impactului emoţional, femeia a reuşit să reţină semnalmentele agresorului. Astfel, la doar o zi de la comiterea faptelor, beneficiind de informaţiile puse la dispoziţie de victimă, poliţiştii l-au identificat pe tânărul de 17 ani. Telefonul mobil a fost recuperat şi restituit victimei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.