Video|Un șofer și o șoferiță, prinși beți la volan

Două infracțiuni și 36 de contravenții au constatat ieri polițiștii rutieri pe drumurile din județ. Patru șoferi au rămas fără permis.

Poliţiştii rutieri au fost prezenţi pe drumurile publice pentru prevenirea accidentelor rutiere şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulaţie. În urma controalelor efectuate asupra a 100 de autovehicule aflate în trafic, au fost constatate 36 de contravenţii care au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 15.875 de lei. Totodată poliţiştii au aplicat în patru cazuri şi măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile. Autovehiculele au fost verificate şi privind starea tehnică, ocazie cu care au fost ridicate şase certificate de înmatriculare şi două seturi de plăcuţe de înmatriculare.

Poliţiştii rutieri au întocmit și două dosare penale pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice. Pe DJ 186 în localitatea Strâmtura, poliţiştii Secției 2 Bogdan Vodă au oprit pentru control un autoturism condus de o femeie de 61 de ani.  Întrucât aceasta emana halena alcoolica, a fost testată cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condusă la Centrul de Permanenţă Dragomireşti, unde i-au fost recoltate doua probe biologice de sânge.

Şi în Borşa poliţiştii au identificat un conducător auto în vârstă de 60 de ani care mirosea a băutură. Acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest şi a fost transportat la spital în vederea recoltării de mostre biologice.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.