Un șofer cu musca pe căciulă a încercat să fugă de polițiști, însă a fost prins

În timp ce desfășurau, luni seara, activități de supraveghere și control al traficului rutier pe DJ 186, în localitatea Bârsana, polițiști ai Secției 5 Ocna Șugatag i-au făcut semn să oprească unui ce se deplasa dinspre Nănești spre Strâmtura. Conducătorul autoturismului nu s-a conformat semnalului de oprire, continuându-și deplasarea și mărind viteza, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea acestuia. La un moment dat bărbatul a abandonat autoturismul și a fugit înspre o anexă, fiind ajuns și imobilizat de polițiști.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că șoferul este un tânăr de 19 ani din Bârsana. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea sa cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la CPU Sighetu Marmației, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a concentrației de alcool în sânge.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.