Un rozovlean a fost prins la volanul unei maşini furate din Italia

Un rozovlean a fost prins la volanul unei maşini furate din Italia

Un maramureșean este cercetat de polițiștii de frontieră după ce la ieșirea din țară s-a constatat că mașina pe care o conducea figurează furată din Italia.
Joi, 15 decembrie a.c., în jurul orei 14.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat pentru a ieși din România Nicolae G., în vârstă de 31 de ani, din Rozavlea, județul Maramureș, conducând un autoturism marca Porche Cayenne. La controlul de frontieră efectuat pentru ieșirea din România, conducătorului auto i-au fost solicitate și actele mașinii.
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că mașina figurează ca fiind furată din Italia din septembrie 2004 și este căutată de autoritățile italiene.
Conducătorul auto a declarat că mașina este a fratelui său și a fost cumpărată contra sumei de 17.000 euro de la o persoană din județul Bihor. Maramureșeanul susține că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul ar fi furat.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt. Autoturismul a fost indisponibilizat la ediul P.T.F. Urziceni până la finalizarea cercetărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.