Un nou turoperator lansează zboruri charter spre Antalya de pe Aeroportul Internațional ”Maramureș”
În cadrul conferinței de presă desfășurată luni, 25 noiembrie, la Aeroportul Internațional ”Maramureș”, al treilea turoperator a anunțat lansarea de curse charter către Antalya. Este vorba despre agenția de turism ”Prestige Tours” care  va opera în Baia Mare din vara anului 2019, cu plecare de pe Aeroportul Internațional ”Maramureș”.
La întâlnire au participat Alin Rățoi, directorul Prestige Tours, Mustaga Kadiroglu, președintele și unicul acționar al Prestige Tours, Dorin Buda, directorul Aeroportului Internațional ”Maramureș”, Cosmin Drulea, directorul de cabinet al președintelui Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, reprezentanți ai agențiilor de turism partenere.
Zborul charter va fi operat în parteneriat cu compania aeriană ATLAS GLOBAL, cu o aeronavă AIRBUS A321, care va avea o capacitate de 216 de locuri. Zborurile vor începe la 1 iunie și vor fi operate până în 21 septembrie 2019, având frecvență săptămânală, cu plecări în fiecare sâmbătă. Pe parcursul fiecărui zbor, turiștii vor avea la dispoziție catering inclus, iar turiștii care își vor achiziționa pachete turistice în perioada noiembrie – martie 2019 vor beneficia de oferte cu reduceri de până la 40%.
“Prețul pentru pachetele turistice către Antalya cu plecare de pe Aeroportul Internațional ”Maramureș” pornește de la 399 euro/persoană, cu toate serviciile și taxele incluse, respectiv: transport cu avion cursă charter, șapte nopți cazare și masă, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicală și storno precum și asistență turistică în limba română. Mai mult, vom oferi posibilitatea de a opta pentru rezervări la zbor în clasa business, dar și pentru servicii VIP la sol, deservind clienții hotelurilor Deluxe. Venim, astfel, în întâmpinarea tuturor exigențelor turiștilor noștri”, au declarat reprezentanții Prestige Tours.
Pachetele turistice cu avion cursă charter către Antalya sunt disponibile în toate agențiile de turism partenere din Baia Mare și din țară, Prestige Tours fiind un tour-operator 100%, care își valorifica produsele, exclusiv prin intermediul agențiilor de turism partenere.
Prestige Tours, parte din consorțiul turc Caly Goup și turoperator cu 28 de ani de activitate neîntreruptă pe piata turistică românească a depășit, în 2018, numărul de 30.000 de turiști spre Turcia, reprezentând o creștere de 47% față de anul anterior. În anul 2016, Prestige Tours a extins numărul de curse charter cu plecare din România, lansând către Antalya, destinația sa principală, primul zbor charter din Suceava. În 2017 a extins plecările din Arad, iar în 2018 au avut plecări și din Craiova. Gradul de ocupare de peste 98% a curselor cu plecări din Suceava, Cluj-Napoca, Arad, Craiova și București a determinat turoperatorul să-și consolideze extinderea la nivel național în 2019 și să introducă cursă charter către Antalya și din Baia Mare, Maramureș. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.