Un nou Serviciu de Evidenta populatiei se deschide luni la Rozavlea

Un nou Serviciu de Evidenta populatiei se deschide luni la Rozavlea

Un nou Serviciu de Evidenta Populatiei se va deschide luni 28 noiembrie in comuna Rozavlea. Acesta va deservi populatiei care locuieste in satele si comunele de pe Valea Izei, care pana acum erau nevoite sa se deplaseze pana la Dragomiresti pentru a-si procura actele de identitate. Este vorba  de aproximativ 10 000 de persoane, care isi vor face de saptamana viitoare cartile de identitate la serviciul din Rozavlea.
Daca pana acum locuitorii din satele si comunele de pe Valea Izei erau nevoiti sa se deplaseze pana in orasul Dragomiresti pentru a-si procura, modifica sau innoi actele de identitate, de luni acestia nu vor mai trebui sa bata atat cale. Sub tutela primariei din comuna Rozavlea va functiona incepand de luni un nou Serviciu de Evidenta Populatiei. Demersurile infiintarii acestuia au fost initiate inca de la inceputul anului cand a avut loc concursul pentru ocuparea posturilor.
Vasile Marza primarul comunei Rozavlea a decalarat pentru TV Sighet ca incepand de marti, 29 noiembrie cetatenii se vor putea adresa Serviciului de Evidenta Populatiei Rozavlea pentru a-si procura actele de identitate. Acestui nou serviciu vor fi arondate localitatile Botiza, Sieu, Poienile Izei si implicit Rozavlea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.