UN GEST DE SUFLET: Liberalii le-au dăruit flori sighetencelor de 8 martie

UN GEST DE SUFLET: Liberalii le-au dăruit flori sighetencelor de 8 martie

 Primarul Ovidiu Nemeș, împreună cu candidatul PNL la Primăria Sighet, Alexandru Oros, și câțiva lideri liberali le-au dăruit astăzi flori doamnelor și domnișoarelor pe care le-au întâlnit pe stradă, în magazine sau în instituții publice. A fost un gest simbolic, prin care liberalii au dorit să marcheze această zi dedicată femeii.

La orele amiezii  când orașul a fost cel mai aglomerat, cu brațele pline de flori, liberalii au pornit pe străzile din municipiu ca să le felicite pe doamne și domnișoare.
„Este o zi specială în viața noastră și avem recunoștință pentru câte au făcut femeile în viața noastră, a fiecăruia, și puterea de sacrificiu pe care o au. Pentru acest aspect, în sens simbolic, am încercat astăzi să fiu alături de sighetencele noastre, să le ofer câte o floare din partea noastră ca și autoritate locală, din partea mea ca și primar, cu mesajul că sunt importante în societate”, a arătat Ovidiu Nemeș, primarulmunicipiului Sighetu Marmației.
Primarul Ovidiu Nemeș a precizat că  si-ar dori ca rolul femeii în societate să fie unul activ.
„Cred în continuare și prin ceea ce încercăm să facem și ca gestică a noastră că femeia trebuie să revină în societate și să reia un rol activ pe care nu doar noi bărbații îl avem ca și har al nostru, ci dimpotrivă, eu cred că femeia îl face mult mai bine. Pentru toate acestea, pentru tot ceea ce datorăm femeilor, le-am transmis astăzi și le transmit pe această cale la mulți mamelor, fiicelor, colegelor și tuturor sighetencelor”, a adăugat primarul Ovidiu Nemeș.
Sighetencele care au primit azi flori s-au arătat încântate de gestul liberalilor și speră ca astfel de momente să se repete, pentru că le fac să se simtă speciale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.