Video Un fotbalist de la Minerul a fost convocat la națională pentru două meciuri amicale

Sorin Șerban, component al echipei de fotbal Minerul Baia Mare, continuă să reconfirme talentul său fotbalistic, dar și munca depusă în teren. Tânărul a fost convocat la stagiul de pregătire pe care echipa națională a României Under 19 o va susține în Grecia.

Reunirea lotului va avea loc în data de 4 februarie la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia. Potrivit programului, deplasarea în Atena se va face în 7 februarie, urmând ca în 12, respectiv 14 februarie echipa națională Under 19 să joace două partide amicale în compania reprezentativei similare a Greciei.

Sorin Șerban a făcut primii pași în fotbalul de performanță în anul 2007, legitimat fiind la CS Mara 2010 Baia Mare, sub comanda antrenorului Robert Mezei. 5 ani mai târziu s-a transferat la Sporting Recea unde a fost antrenat de Dănuț Sabou. În sezonul 2016-2017 a fost împrumutat la Viitorul Ulmeni, avându-l ca antrenor pe Dorin Toma, iar din vara anului 2018 este jucătorul echipei Minerul Baia Mare, jucând pe postul de fundaș stânga.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.