VIDEO | Un borșean aflat la volan și beat, și fără permis a lovit șase mașini după ce a fost urmărit de polițiști fiindcă nu a oprit la semnalele acestora

Șase mașini a lovit un borșean noaptea trecută. Acesta era urmărit de un echipaj de poliție după ce a refuzat să tragă pe dreapta. Bărbatul era ș beat și nici nu avea permis.

Poliţiştii din Borşa, în timp ce supravegheau traficul rutier din oraş, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism. Cel de la volan însă a ignorat semnalul de oprire şi şi-a continuat deplasarea, motiv pentru care echipajul de poliţie a trecut la urmărirea lui. Mașina celui urmărit a acroşat şase autoturisme care erau parcate pe strada Decebal din oraş, după care s-a oprit. La volanul autoturismului poliţiştii au identificat un tânăr de 28 de ani din Borşa, care nu are permis de conducere. De asemenea acesta a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care i-au fost prelevate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.