Un BMW X5 căutat de autoritățile din Cehia a fost găsit în Sighet

Poliţiştii de frontieră maramureșeni au depistat în trafic, în Sighetu Marmației, un autoturism ce figurează ca fiind căutat de autoritățile din Cehia. Conducătoarea auto este cercetată pentru tăinuire, iar mașina a fost indisponibilizată pentru continuarea cercetărilor.

Marți, polițiștii de frontieră din cadrul SPF Sighetu Marmației au desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional cu autovehicule furate. În cadrul acesteia, în jurul orei 18.30, au oprit, pe o stradă din Sighet, un autoturism marca BMW X5, pe care erau aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare specifice Cehiei. Mașina era condusă de o tânără în vârstă de 27 de ani, din Ucraina.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că autoturismul este căutat de către autoritățile din Cehia, având mențiunea bun căutat pentru confiscare.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autovehiculul în valoare de 150.000 lei a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, până la finalul verificărilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.