Un avertisment de luat în seamă

Informaţiile cu privire la Loteria de Vaccinare pot fi obţinute exclusiv pe site-urile oficiale ale Ministerului Sănătăţii (www.ms.ro), Ministerului Economiei, Antreprenoriarului şi Turismului (www.economie.gov.ro) şi Loteriei Române (www.loto.ro), care au fost comunicate la începutul campaniei Loteria de Vaccinare, se arată într-un comunicat al Loteriei Române.

Aceasta atrage atenţia cu privire la tentativele de înşelăciune şi de obţinere de date cu caracter personal prin intermediul mai multor mijloace care folosesc însemne sau simboluri ale organizatorilor Loteriei de Vaccinare (adrese de e-mail cum ar fi loteriavaccinarii.gov@gmail.com sau similare, sigla Loteriei Române, abrevieri tip gov. s.a.). Prin intermediul unor mesaje transmise prin e-mail, destinatarii sunt anunţaţi că au câştigat la Loteria de Vaccinare şi li se solicită, în vederea acordării câştigului, date cu caracter personal şi alte elemente legate de vaccinare.

Loteria de Vaccinare se desfăşoară în conformitate cu Regulamentul aprobat prin ordinul comun al Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului şi Ministerului Sănătăţii. Regulamentul poate fi consultat pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului www.economie.gov.ro şi pe site-ul Ministerului Sănătăţii www.ms.ro.

Conform regulamentului de organizare a Loteriei de Vaccinare, rezultatele extragerilor sunt aduse la cunoştinţa participanţilor prin afişarea pe site-ul Loteriei Române, pe site-ul Ministerului Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului şi pe site-ul Ministerul Sănătăţii.

Informații și foto: Loteria Română

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.