Ultimul weekend din ianuarie se anunță unul plin de evenimente pentru sigheteni

Ultimul weekend din ianuarie se anunță unul plin de evenimente pentru sigheteni. Vineri vom avea parte de evenimente culturale,  iar ziua de sâmbătă este dedicată muzicii și dansului.

Vineri, 24 ianuarie, municipalitatea va marca Ziua Unirii Principatelor la ora 12:00 pe platorul din Parcul Central, iar spre seară Simona Șerba va organiza o lansare de carte,într-o cafenea din centrul orașului.

Sâmbătă, 25 ianuarie, de la ora 19:00 retrăiește muzica anilor 90 într-un cadru elegant, la un restaurant cunoscut  din Sighetu Marmației, situat pe strada George Coșbuc din oraș. ”Flavour of the 90s”este o petrecere dedicată generației retro, celor care iubesc ritmurile anilor 90. Din playlist nu vor lipsi Dr. Alban, DJ Bobo, Inner Circle, Fun Factory sau Haddaway. Edițiile anterioare au fost un adevărat succes, spun organizatorii.Invitații vor avea parte și de meniuri alese.

Pentru cei mai tineri, într-un alt local din Sighet, de pe strada Iuliu Maniu, tânărul băimărean Glad Condor va susține un concert cu cele mai noi piese lansate de el, compoziții proprii, dar și coveruri. Va încânta publicul sighetena cu chitara sa, sâmbătă seara, de la ora 20:00.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.