VIDEO | TV Sighet v-a pregătit un program special pentru a marca Ziua de 1 Decembrie, Ziua Națională a României

TV Sighet v-a pregătit un program special pentru a marca Ziua de 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Programul special conține cântece istorice și mărturii importante, toate legate de Marea Unire, emisiuni speciale realizate de Adi Sabadîș și Măriuca Verdeș.  

Emisiunea ”La casa cu voie bună”vă prezintă o ediție specială dedicată ”Zilei Naționale a României”. Realizatorul Adi Sabadîș are invitați speciali, pe Denisa Ionița Bud și Frații Nemeș. Într-o atmosferă de sărbătoare, invitații vor întreține voia bună celor care vor urmări emisiunea, marți, 1 Decembrie.  începând cu ora 16:00, la TV Sighet.

Măriuca Verdeș a călătorit în toate cele patru țări ale Maramureșului, Țara Chioarului, Țara Lăpușului, Țara Codrului și Țara Maramureșului, pentru a aduce în fața dumneavoastră, a telespectatorilor TV Sighet,  cele mai importante mărturii despre Marea Unire, culese de la oameni care au un cuvânt de spus despre faptele petrecute în urmă cu mai bine de o sută de ani. Ediția specială ”Mărturii din Țările Maramureșului despre Marea Unire”, o puteți urmări la TV Sighet, marți, 1 decembrie,  în intervalul 18:00-20:00, reluare de la ora 22:00.

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.